Foto: Město Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí and Labem - Vzhledem ke stále se zhoršující předpovědi počasí město Ústí nad Labem zahajuje přípravu protipovodňových opatření. Na základě rozhodnutí Ústřední povodňové komise je až do odvolání omezen vstup do lesů a parků s ohledem na výstrahu před pády stromů.

V sobotu 14. září proběhne další zasedání pracovní skupiny. Dle situace bude rozhodnuto o zahájení navážení a přípravě zábran. Jako první se v případě potřeby budou navážet zábrany na levý břeh Labe - před nádraží, okolo protipovodňové vany a pod Větruši - zajišťuje povodí Labe.

Přípravu zábran na pravém břehu Labe (Střekov) zajistí Městské služby Ústí nad Labem, příspěvková organizace. Ředitelství silnic a dálnic již zajistilo uzavření protipovodňové vany tlakovým vakem a nadále monitoruje její stav. V případě, že i přes provedená opatření dojde k zatopení vany, bude provoz veden přes Výstupní ulici, která bude zobousměrněna.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru