Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Z důvodu výstavby protipovodňových opatření došlo v Ústí nad Labem k uzavření silnic podél řeky Labe. Městská hromadná doprava (MHD) jezdí po objízdných trasách.

V 18.00 hodin došlo k uzavření silnice I/62 v úseku Mariánský most až po křižovatku u pěti oblouků,  I/30 v úseku Předmostí po okružní křižovatku Pod Větruší, okružní křižovatky Pod Větruši. Ze Střekova jsou k dispozici oba silniční mosty. Po mostu Dr. Edvarda Beneše se jezdí podle stávajících omezení. Mariánský most je k dispozici pro veškerou dopravu s tím, že bude uzavřen sjezd na centrum na ústecké straně. Podjezd u kamenolomu bude v provozu až do doby zatopení, následně bude doprava směrována po Přístavní ulici na okružní křižovatku v Krásném Březně.  Individuální doprava je směrována přes Krásné Březno. Výstupní ulice bude zprovozněna pro obousměrný provoz.  Okružní křižovatka u Lidlu bude zprovozněna pouze pro přímý provoz a odbočení k nákupnímu centru. Přístup ze sídliště Dobětice bude přesměrován do ulic Jizerská a Šumavská. Veškeré linky MHD a veřejné hromadné dopravy směr Krásné Březno, Neštěmice, Mojžíř a Střekov z centra a do centra jsou přesměrovány přes Severní Terasu a ulici Výstupní.

Podle posledních prognóz Českého hydrometeorologického ústavu má řeka Labe kulminovat z úterý na středu na osmi metrech.

ZDROJ: DOPRAVNÍ PODNIK MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM

HLÁSNÁ A PŘEDPOVĚDNÍ POVODŇOVÁ SLUŽBA. ZDROJ: ČHMÚ

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru