Jan Paparega.
Ústí nad Labem

Vážené občanky, vážení občané Ústeckého kraje, obracím se na vás jako kandidát do krajského zastupitelstva s upřímnou prosbou o vaši podporu v nadcházejících volbách. Ústecký kraj je místem, které všichni dobře známe a milujeme. Je to kraj s bohatou historií, krásnou přírodou a silným potenciálem. Ale také s problémy, které je třeba řešit. Mnoho let atakujeme přední příčky v oblasti nezaměstnanosti. Čelíme obrovským sociálním problémům, jejichž důsledkem je vznik sociálně vyloučených lokalit, kriminalita, drogová závislost nebo obrovská koncentrace nepřizpůsobivých občanů, kteří odmítají pracovat a dělají nepořádek v místech, ve kterých žijeme.

Chybí nám kvalitnější vzdělání pro naše děti. Chybí nám kvalitnější a dostupnější zdravotní péče. Chybí nám dostatek policistů. Chybí nám kvalitnější dopravní infrastruktura. Chybí nám kvalitnější rozvojové projekty. To vše v nás mnohdy vyvolává pocit beznaděje.

S touto beznadějí se ale ani já, ani mí kolegové nehodláme smířit. Z toho důvodu jsem před více jak 14 lety vstoupil do komunální politiky a v letech 2014–2022 bojoval po boku svých kolegů jako primátor statutárního města Most za lepší podmínky pro život jeho obyvatel. Soustavnou prací se nám v Mostě podařilo nastartovat investice a rozvoj města. Není toho málo, co se nám podařilo, a v dalších projektech pokračujeme. Most se tak po letech usilovné práce stal nejvíce se rozvíjejícím místem Ústeckého kraje.

Máme kvalitní tým starostů, místostarostů a patriotů, kteří mají zkušenosti a snaží se i v místech svých bydlišť měnit tato místa v lepší. Víme, že změna potřebuje usilovnou a vytrvalou práci, se kterou máme zkušenosti, a jsme na ni připraveni.

Věřím, že společnými silami můžeme dosáhnout skutečných změn, které budou prospěšné pro každého z nás. Volby jsou příležitostí, jak ovlivnit směřování našeho kraje na další roky. Proto vás prosím, přijďte 20. a 21. září k volbám a podpořte naše hnutí Lepší sever, protože my jsme nadějí pro lepší život v Ústeckém kraji.

Děkuji vám za vaši pozornost.

S úctou

Jan Paparega

kandidát na hejtmana Ústeckého kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru