Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Děčínsko - Děčínští policisté pátrají po pohřešované 15 leté dívce, která v neděli 22. září v době kolem 16. hodiny odešla z místa bydliště v Děčíně. Při odchodu si vzala malou igelitovou tašku s hygienou a kabelku, na sobě měla modré jeansy a černou mikinu s kapucí. Do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu a pohřešovanou se nepodařilo vypátrat.

Více informací naleznete v odkaze zde: Pátrání po osobách - Policie České republiky (pokud je odkaz nefunkční, mladistvá byla vypátrána).

"Informace k hledané osobě přijmeme na lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru