Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj, Litoměřicko - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po seniorovi, který byl naposledy spatřen dne 1. září okolo 9 hodiny při odchodu z ulice Jiráskova ve Štětí, kdy měl odejít na místní tržnici. Je předpoklad, že by se mohl pohybovat ve městě Štětí a blízkém okolí.

Domů se nevrátil a doposud se jej nepodařilo vypátrat. Je vysoký 187 cm, hubené postavy, má zelené oči a krátké plavé vlasy, vousy upravené ve tvaru kníru. V době odchodu byl oblečen do tmavě zelené bundy, černých tepláků, měl hnědou kšiltovku a na nohou botasky.

Více informací naleznete v odkaze zde: Pátrání po osobách - Policie České republiky (pokud je odkaz nefunkční, byla muž vypátrán).

"Informace k pohřešovanému přijmeme na lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně. Děkujeme," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru