Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Jak se rozdělí přibližně 1,8 miliónu korun z participačního rozpočtu mají možnost rozhodnout lidé kteří bydlí, pracují nebo dlouhodobě využívají veřejná prostranství města Ústí nad Labem. Do neděle 13. října 2024 prostřednictvím webových stránek ústeckého magistrátu v záložce občan probíhá anketa Ústí změn - pojďme měnit Ústí.

Hlasující má k dispozici až tři kladné hlasy a jeden záporný. „Každý návrh můžete označit maximálně jedním hlasem. Díky Vašemu hlasování pomůžete vylepšit život nejen ve svém okolí, ale i v celém našem městě!!“ píše se v pravidlech hlasování.

Anketa probíhá od 18. září 2024.  „Tento rok se nám sešlo neuvěřitelných 35 návrhů, ze kterých prošlo do hlasování 13 z nich,“ uvádí organizátor ankety.

Hlasující rozhodují například o Revitalizaci nábřežní terasy u řeky Labe, Dřevěných psích pisoárech v Mánesových sadech, Lavicích a vyhlídce pro Parku republiky za Domem kultury či Podpoře aktivních obyvatel města ÚL a života v něm a dalších. (hlasovat můžete zde)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru