Foto: Město Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Stejně jako vloni, i letos zorganizovalo město Ústí nad Labem v Domě kultury veletrh středních škol a potenciálních zaměstnavatelů.

V rámci veletrhu vzdělávání Kam na střední školu, který uspořádalo město Ústí nad Labem, měli žáci a rodiče ve dnech 14. a 15. října možnost seznámit se středními školami nejen z Ústí, ale také z jiných měst v Ústeckém kraji, které nabízí obory nedostupné v našem městě. 

Kromě škol prezentovali i potenciální budoucí zaměstnavatelé jako Policie ČR, Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje, Armáda České republiky, Správa železnic, s. o. nebo Krajská zdravotní, a. s. 

„Jde již o druhý ročník tohoto veletrhu v Ústí nad Labem, těší mě, že stejný úspěch jako ten loňský bude mít i letošní. Věřím, že se do budoucna stane v Ústí nad Labem tradiční podzimní akcí,“ sdělil radní pro školství Bohumil Ježek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru