Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 12. října před půl devátou hodinou večerní vykonávala hlídka strážníků kontrolní činnost v ulici Krčínova, kde byla pracovníkem ostrahy jednoho z místních obchodních domů upozorněna na neznámého muže, který se vloupal do obchodu KIK.

Hlídkou bylo na místě zjištěno, že muž na místě vykopl dveře obchodu a poté vlezl dovnitř, kde odcizil osm kusů voňavky značky Black Emotion. Jednalo se o muže mladšího věku, který byl hned po činu, kdy opouštěl obchod, strážníky zadržen.

Vzhledem k tomu, že dotyčný při zadržení kladl hlídce aktivní odpor, byla mu na místě přiložena služební pouta. Při použití donucovacích přestupků nedošlo ke zranění. Následně byla hlídkou strážníků o celé události vyrozuměna hlídka Policie ČR, která si lapku od strážníků na místě převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru