Foto: HZS Ústeckého kraje
Ústí nad Labem

Chabařovice - Ve středu 17. října v odpoledních hodinách vyjížděli hasiči ze stanice Ústí nad Labem a Teplice, hasiči Správy železnic Ústí nad Labem a dobrovolní hasiči obce Chabařovice k požáru půdy rodinného domu v Chabařovicích na Ústecku. Před příjezdem hasičů se samovolně evakuovalo pět osob.

"K hašení jsme použili vysokotlaké hasící zařízení Cobra, kterým jsme pronikli do nepřístupných půdních prostor. Požár jsme lokalizovali v 18:34 hodin a likvidovali v 19:35 hodin. Zásah byl veden z výškové techniky a vnitřním prostorem budovy za použití dýchacích přístrojů. Z jedné bytové jednotky jsme evakuovali psa. Hasiči z Chabařovic prováděli celou noc periodickou kontrolu požářiště. V 21:57 hodin jsme z důvodu rozhořívajícího se trámu hasební práce obnovili a ohnisko uhasili. Příčina vzniku požáru je v šetření. Škoda přesáhne 4 mil. Kč," uvedl mluvčí HZS Ústeckého kraje Milan Rudolf.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru