Letošní oslavu narozenin Tereza s Vladimírem nestihli. Jejich dcera se totiž rozhodla být narozeninovým dárkem a na svět si pospíšila. Příští rok už čeká všechny tři oslava společná. Foto: jip
Ústí nad Labem

Most – V rodině Terezy Mikové a Vladimíra Skobela je desítka neskutečně šťastné číslo. Nejenže se všichni členové pětičlenné rodiny narodili desátý měsíc v roce, tedy v říjnu, ale maminka, tatínek a nyní i nejmladší dcerka mají v rodném listě datum narození 10. 10.!

Narozeniny se u nich tak budou slavit ve velkém. „Pobavilo nás to, když jsme po seznámení zjistili, že máme narozeniny ve stejný den. A teď se tak narodila i malá,“ směje se maminka nyní už tří dcer – Týnky, Terezky a Nelinky. Jedna dcera má mimochodem narozeniny 12. a ta druhá 31. října.

Jestli si někdo myslí, že si rodiče příchod své nejmladší dcery na svět naplánovali na své narozeniny, jsou na omylu. Nelinka se měla narodit na konci měsíce. „Druhý termín byl dokonce stanoven až na 4. listopad. Seběhlo se to ale tak rychle, že jsem rodila doma. Tímto bych chtěla poděkovat kamarádce Petře, která téměř celý porod zvládla sama. Když pak přijela záchranka, malou měli za tři minuty v ruce,“ popsala svůj narozeninový den s nečekaným dárkem Tereza Miková.

Všichni v této rodině se narodili v říjnu, nejmladší dcera, maminka a tatínek dokonce v úplně stejné datum – 10. 10. A pak že statistika nuda je! Foto: jip

Pro tatínka to byl velmi intenzivní zážitek. „Přijel jsem z práce domů a za pět minut mi doktor říká, ať dám nahřát ručník do mikrovlnky. Vůbec netuším, jak to popsat, prostě jsem byl v šoku, jak bylo vše rychlé. Rozhodně jsme narozeniny oslavit nestačili,“ dodal s úsměvem Vladimír Skobel.

Datum narození všech zaujal i personál v porodnici, kam následně všichni už společně odjeli. „Jak bylo vše rychlé, tak když pak přijel už k nám domů můj táta na návštěvu, tak mu říkám, pojď se podívat, mám překvapení. Žasl a ptal se, kdy jsem jako porodila!“

U tří dcer prý rodina už zůstane. Kdyby ale uvažovali o svatbě, jisté datum se nabízí samo o sobě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru