Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Děčínští policisté pátrají po pohřešované 41leté ženě, která ve čtvrtek 24. října odešla z místa svého současného pobytu v Šluknově - Království a do současné doby se nevrátila a nikomu z rodiny o sobě nepodala žádnou zprávu. Jedná se o psychiatrickou pacientku – schizofreničku. Není nebezpečná pro své okolí, riziko spočívá v neužívání medikace.

Bližší informace o pohřešované, včetně fotografie, naleznete v odkaze (pokud je odkaz nefunkční, byla žena vypátrána): Pátrání po osobách - Policie České republiky

U pohřešované je předpoklad, že by se mohla vydat vlakem či autobusem z místa svého současného pobytu do svého bývalého bydliště v Ústí nad Labem.

Popis pohřešované: Pohřešovaná je 175 cm vysoká, silnější postavy, má fialovohnědé obarvené vlasy, modré oči, bez tetování nebo piercingu, růžové nehty na rukou i nohou.

Popis oblečení: na sobě měla zelenou zimní bundu s kožíškem na kapuci, bílé kalhoty, růžovou halenu, bílé letní pantofle.

"Kriminalistům se ženu nepodařilo do současné doby vypátrat, a tak žádají širokou veřejnost o pomoc. Pokud jste ženu kdekoliv viděli, nebo máte informace, které by vedly k jejímu nalezení, kontaktujte prosím linku 158 nebo nejbližší policejní služebnu. Děkujeme," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru