Vztekloun rozbil v herně automat, žena ho stihla natočit na mobil
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Hlídka strážníků byla vyslána v pondělí před polednem do provozovny Drak na Lidickém náměstí v Ústí nad Labem, kde dle oznamovatele měl neznámý muž poškodit jeden z výherních hracích automatů.

Po příjezdu strážníků na místo se k hlídce přihlásila obsluha a zároveň svědek celé události paní T., která uvedla, že zde byl nějaký muž, který zde rozbil výherní automat značky Kajot a utekl neznámo kam. Dále oznamovatelka hlídce udala popis této osoby a ukázala neznámého muže hlídce na mobilním telefonu, na který událost stihla natočit. Ten pro strážníky nebyl vůbec neznámou osobou. Jednalo se o Marka K.(1996), bytem Děčín, který v minulosti již měl se strážníky co do činění.

"Po těchto poznatcích se strážníci dotyčného vydali hledat po okolí, a netrvalo dlouho a jeden ze strážníků si jmenovaného všiml v ulici Revoluční. Zde byl dotyčný hlídkou zadržen a společně se pak vrátili do uvedené herny, kam byla vzhledem k výši škody, kterou jmenovaný svým protiprávním jednáním způsobil, přivolána i Policie ČR, která si celý případ převzala k dořešení," dodal k události Jan Novotný  z Městské policie Ústí nad Labem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru