Ústí nad Labem – Lepší a útulnější prostředí nabízí nově zrekonstruovaná studovna pod širým nebem v Severočeské vědecké knihovně v ulici Velká Hradební. Může se pochlubit novou dlažbou a lavičkami.

Náměstek ředitele Miroslav Bünter řekl, že prostory venkovní studovny rekonstruovali během letního uzavření knihovny. „Do budoucna plánujeme celou studovnu zastřešit, aby ji mohli navštívit čtenáři i při nepřízni počasí," uvedl Bünter.

Zrekonstruovaná studovna nabízí čtení knih pod širým nebem. Foto: Petr Sochůrek
Knihovnice Klára Soukupová doplnila, že denně navštíví knihovnu ve Velké Hradební zhruba padesát čtenářů. Návštěvní řád a veškeré informace najdou Ústečané na webových stránkách knihovny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru