Motoristé musí počítat od září se změnou parkovného v centru Ústí
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Na změnu placeného stání na vymezených parkovištích města se musí od září připravit motoristé při parkování svých aut v Ústí. Radní metropole Ústeckého kraje na svém posledním zasedání schválili změnu v ceníku parkovného.

Karel Rouč z kanceláře primátorky informoval, že radní vycházeli z dlouhodobé analýzy parkování ve městě, z výsledků kontrolních akcí městské policie a dalších podkladů. „Tarify s progresivní sazbou dosud uplatněné v Dlouhé ulici budou rozšířeny i do ulic Pařížská, Bratislavská a Velká Hradební. Provozní doba parkovacích automatů zůstává od 7.00 do 18.00 ve všední den a 8.00 až 13.00 v sobotu. Mění se tarif z 10 Kč za 1. hodinu na 20 Kč. Každá další započatá hodina bude stát 50 Kč,“ doplnil Karel Rouč v tiskové zprávě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru