Dopravní policisté pátrají po důležitém svědkovi nehody, při které řidička srazila dva chlapce na Masarykově ulici
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Dopravní policisté pátrají po svědkovi, který „sehrál“ důležitou roli při dopravní nehodě, která se stala v sobotu 8. července krátce před 11.30 hodinou v ulici Masarykova v centru Ústí. Mladá řidička tento den na přechodu pro chodce srazila dva nezletilé chlapce.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že policistovi mimo službu, který u místa nehody zastavil jako první, svou pomoc nabídnul kolemjdoucí muž, jenž se představil jako lékař. „Na místě střetu sehrál nemalou úlohu. Po příjezdu záchranářů a předaní informaci ovšem skromně sebral batoh, který si při ošetřování odložil, a odešel,“ doplnila policistka.

„V případě, že tohoto muže byť už z vyprávění o nehodě znáte nebo si tuto výzvu čte on sám, se prosím, přihlaste, na telefonní číslo 724 189 726,“ dodala Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru