Bukov – Dopravní policisté hledají svědky nehody, která se stala 5. srpna v horní části ulice Masarykova u zastávky MHD Bukov. Dosud neznámý řidič motocyklu (skútr) srazil cyklistku, která se vyhýbala trolejbusu.

Mluvčí ústecké policie Veronika Hyšplerová uvedla, že když se žena na horském kole po objetí vozu MHD vracela do pravého jízdního pruhu, začal ji předjíždět zprava dosud neznámý pachatel s nezjištěným motocyklem (skútr), který cyklistku srazil. „Vlivem nárazu žena spadla na komunikaci a to před jedoucí trolejbus, jehož řidič na toto reagoval prudkým bržděním. Ke střetu trolejbusu a cyklistky naštěstí nedošlo. Neznámý pachatel zastavil a zeptal se cyklistky, zda je v pořádku. Ta odpověděla, že ano a neznámý pachatel místo dopravní nehody opustil. Ovšem vlivem prudkého brždění spadla ze sedadla jedna cestující v trolejbusu a utrpěla zranění," popsala událost Hyšplerová.

Ilustrační foto. Petr Sochůrek
Policisté žádají svědky této dopravní nehody, aby se přihlásili na linku 158. „Jejich svědectví může vyšetřovatelům pomoci k sestavení časového snímku střetu a jeho řádnému objasnění. Zároveň žádáme motocyklistu, který se stal účastníkem nehody, aby se přihlásil na policii," řekla mluvčí ústecké policie Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru