Bukov – Jako do bankomatu se rozhodl chodit pro peníze na čerpací stanici v Božtěšické ulici devatenáctiletý mladík. Kriminalisté byli ovšem proti, lupiče zadrželi chvíli před tím, co se chystal na třetí přepadení. Mladíkovi hrozí až desetiletý trest za mřížemi.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že kriminalisté po předchozích přepadeních přijali bezpečnostní opatření a čerpací stanici v civilu monitorovali.

Ilustrační foto. Petr Sochůrek

„V úterý v ten samý čas jako u předešlých přepadení, krátce před jedenáctou hodinou večer se k benzínové čerpací stanici v ulici Božtěšická blížila podezřelá osoba. Ve chvíli, když kriminalisté spatřili muže, který se vynořil ze tmy a výškou i postavou odpovídal pachateli, tak se vydali jej zkontrolovat. Muž si blížících osob všiml a rychle se dal nazpět k připravenému autu. To už ovšem nestihl a přítomní policisté ho zadrželi. Kriminalisté při osobní prohlídce u něj nalezli kuklu a plynovou zbraň. Motivem jeho jednání byla finanční tíseň, ve které se ocitl. Policejní komisař podal návrh na vzetí do vazby," dodala policistka Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru