Krásné Březno - Fotografická soutěž, kterou vyhlásila krásnobřezenská zoo na oba prázdninové měsíce Zvířata v akci má své vítěze. Do soutěže se zapojilo celkem 128 fotografů, ale mnozí z nich využili možnosti poslat více snímků, takže celkový počet doručených záběrů dosáhl čísla dvě stě padesát devět.

Věra Vrabcová z krásnobřeznské zoo uvedla, že čtyřčlenná porota hodnotila dodržení tématu, aby fotografie byly opravdu akční. „Výsledky v podobě výstavy nejhezčích snímků jsme prezentovali v rámci akce Pohádková zoo, která se v naší zoo konala v sobotu 30. srpna. Vyhodnocení a odměnění výherců se odehrávalo v pavilonu exotária, kde si budou nejen oceněné, ale také i dalších třicet nejzajímavějších fotografií po dobu několika týdnů prohlédnout všichni návštěvníci zoo" řekla Vrabcová.

Sloní láska. Foto: Ondřej Brém
V kategorii do 15 let získala 1. místo Viktorie Petrásková, 2. místo obsadil Matěj Sulík a na 3. místo Matěj Vlk. Tito výherci obdrželi hodnotné ceny (fotobrašna, teleskopická tyč a flexibilní magnetický stativ). Zvláštní ocenění v podobě 4. a 5. místa získaly Tereza Gabrielová a Viktorie Gottfriedová. V kategorii nad 15 let se na 1. místě umístil Ondřej Brém, na 2. místě David Koleček a na 3. místě Ivan Gottfried. Na ně čekala výhra v podobě poukázek na nákup zboží v prodejně Foto Hobby. Na 4. a 5. místě se umístili Jaromír Drkal a Dominika Procházková. Všichni výherci „na bedně" obdrželi kromě propagačních materiálů zoo i zarámovanou fotografii svého snímku. Pro oceněné na 4. a 5. místě je připravena magnetka vybraného snímku a taška s propagačními materiály zoo.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru