Ústí nad Labem – Zhlédnout fotbalový zápas třetího kola poháru FAČR mezi FK Ústí nad Labem a FC Slovan Liberec z nové tribuny budou moci fotbaloví fandové již v pátek 5. září. Město otevřelo před slavnostním otevřením nové ochozy.

„Chceme ústeckému fotbalu a zejména jeho fanouškům dát ještě před slavnostním otevřením stadionu malý dárek. Po úspěšně zvládnuté kolaudaci, která proběhla minulý pátek, jsme si vyhodnotili, že vše, co ještě musíme vyřešit, se týká vnitřních prostor stadionu, a tak nic nebrání tomu, aby tribuny mohly být už na tento fotbalový zápas otevřeny," uvedl primátor Vít Mandík.

Ilustrační foto. www.usti-nad-labem.cz
Slavnostní otevření zrekonstruovaného Městského stadionu proběhne 20. září. Dělníci postavili novou hlavní tribunu s prostory pro fotbalisty a novináře. Vznikly krajní tribuny se sociálním zázemím pro diváky a provozní prostory. Dále městský stadion má nové pokladny, vnitřní a vnější oplocení, osvětlení, ukazatel skóre, vyhřívaný trávník a zpevněné plochy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru