Ústí nad Labem - Krajská zdravotní, a. s. nabízí studentům medicínských oborů možnost zapojení do stipendijního programu, prostřednictvím svého nadačního fondu. V rámci stipendia mohou studenti získat až 7 000 Kč měsíčně na úhradu nákladů, spojených se studiem na vysoké škole.

Stipendijní program pro akademický rok 2014/2015 vyhlásil předseda správní rady Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s. pro studenty třetích ročníků vysokoškolského prezenčního studia oboru všeobecná sestra, radiologický asistent a pro studenty pátých a vyšších ročníků vysokoškolského prezenčního studia v oborech lékař a farmaceut. Stipendijní program funguje od roku 2008 a od svého počátku se těší vysokému zájmu.

Ilustrační foto. Petr Sochůrek
Během akademického roku 2013/2014 se do stipendijního programu přihlásilo 43 studentů a do pracovního poměru v nemocnicích Krajské zdravotní, a. s. nastoupilo již 7 stipendistů. Pro akademický rok 2014/2015 se mohou studenti stále ještě přihlásit, a to do 10. 10. 2014.

Žádost o stipendium musí být podána v termínu určeném výzvou na adresu: Krajská zdravotní, a. s., Sociální péče 3316/12A, odbor personální, 401 13 Ústí nad Labem. Obálka by měla být označena „Stipendium". Veškeré informace spolu se žádostí o stipendium, směrnicí a smlouvou zájemci naleznou na internetových stránkách Krajské zdravotní, a. s. http://www.kzcr.eu/nadacni-fond/default.aspx

Jiří Vondra, tiskový mluvčí

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru