Vyhlášení soutěže o vstupné na akci Slide Czech ve Stříbrnické ulici
Obří vodní skluzavka. Ilustrační foto. Zdroj: Slide Czech
Ústí nad Labem

Severní Terasa – Redakce E – Ústí.cz v pátek vyhlásila bleskovou soutěž o volné vstupné na akci Slide Czech, která dnes od 12.00 hodin ovládne Stříbrnickou ulici. Otázka zněla: Kolik metrů měří skluzavka, která je hlavní atrakcí této letní show.

Správná odpověď zněla zhruba tři sta metrů. Redakce E – Ústí.cz tolerovala i odpověď 270 metrů, kterých by měla podle facebookové stránky obvodní radnice Severní Terasa dosahovat nafouknutá skluzavka v Ústí.

Jména výherců jsou:
Jana Mošničková, Miroslava Benešová, Patrik Jakl, Eva Suchopárková.

Gratulujeme a přejeme spoustu příjemné zábavy. Vylosovaní výherci mají na e-mailech instrukce, jak postupovat při převzetí výhry. Čtenářům, kteří se soutěže zúčastnili a štěstí se na ně neusmálo, děkujeme za účast v bleskovém klání. Nezoufejte, redakce E – Ústí.cz již zase nějakou soutěž na svých stránkách přinese.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru