OBRAZEM: Obří skluzavka ve Stříbrnické ulici nejen bavila, ale také pomáhala
Obří nafukovací vodní skluzavku si v Ústí užili návštěvníci všech věkových skupin. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Severní Terasa – Užít si letní show přišly v sobotu do Stříbrnické ulice stovky návštěvníků všech věkových skupin. Do Ústí zavítal Slide Czech s obří skluzavkou, balónkovou bitvou, letními drinky a dalšími atrakcemi, jako byla například soutěž o zájezd snů, volné vstupné do pražského akvaparku, hostesky rozdávaly u vstupu zdarma plechovky s limonádou, na akci dětem lízátka a bonbóny.

Hlavní atrakcí byla nafukovací obří skluzavka, která v metropoli Ústeckého kraje měřila více jak dvě stě padesát metrů. „Při letošním turné je to nejvíce z celé České republiky. Skluzavka je složená z deseti pětadvaceti metrových kusů. Dá se složit až na tři sta metrů,“ řekla Lenka Jonešová z organizačního týmu.

Na akci ze svojí rodinnou zavítala Martina Karásková z Ústí. „Moc jsme si to užili. Vstupné dvě stě padesát korun na celý den si myslím bylo odpovídající. Byli jsme tu celých šest hodin a syn zvládl za tu dobu deset jízd. Ze začátku hlavně na hoře jsme měli problém s rozjezdem, ale když se člověk položil přímo do proudu, tak to jelo slušně. Dokonce jsem při jedné jízdě na konci skluzavky přepadla přes okraj,“ uvedla Ústečanka.

Lenka Jonešová uvedla, že kromě dosavadního rekordu v délce skluzavky v Ústí padl další rekord. „Na akci přišlo více jak šest set návštěvníků, což je za letošní turné nejvíce. Počasí nám přálo. Příští rok bychom chtěli přijet do Ústí znovu,“ doplnila organizátorka.

Slide Czech v Ústí nad Labem také pomáhal. Firma Smarty, hokejové brankářské legendy, Dominika Haška věnovala na zdravotně postižené v Ústí deset tisíc korun.

FOTOGALERIE

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru