Bukov – Nových podlah se dočká oddělení Emergency Masarykovy nemocnice. Akce proběhne za plného provozu Emergency a vyžádá si změny v přístupu do prostor oddělení.

Jiří Vondra, mluvčí Krajské zdravotní, pod kterou spadá Masarykova nemocnice, uvedl, že celou akci rozdělilo vedení zdravotního zařízení do tří etap. „První začne ve středu 5. a skončí 9. listopadu. Vchod z garáží (hlavní přístup přes automatické posuvné dveře) na Emergency uzavřeme. Přístup na oddělení a dále na RTG, SONO a následná pracoviště zajistíme přes tzv. „žlutou chodbu" (vchod před hlavním vstupem na Emergency) a dál vlevo chodbou na RTG, kde budou nainstalovány informativní cedule a zábrany k zamezení pohybu pacientů dále po žluté chodbě. Přístup na Emergency přes spojovací schody z tzv. „atria" v 1. n. p. bude zamezen. Provoz registrace pacientů a pokladny regulačních poplatků na Emergency bude zajištěn pouze u jedné přepážky. Převoz pacientů Zdravotnickou záchrannou službou Ústeckého kraje (ZZSÚK) na expektační lůžka bude zajištěn stejným přístupem, návštěvníky proto žádáme o ohleduplnost," doplnil k první etapě výměny podlah mluvčí.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Druhá etapa proběhne od 10. Do 13. listopadu. „Vchod z garáží (hlavní přístup přes automatické posuvné dveře) na Emergency již otevřeme. Přístup k ambulancím Emergency a dále na RTG, SONO a následná pracoviště bude zajištěn přes čekárnu Emergency. Pohyb přes spojovací schody do „atria" v 1. n. p. bude již bez omezení. Provoz registrace pacientů a pokladny regulačních poplatků na Emergency bude zajištěn pouze u jedné přepážky. Převoz pacientů Zdravotnickou záchrannou službou Ústeckého kraje (ZZSÚK) na expektační lůžka bude již bez omezení," řekl Vondra.

Třetí etapa začne 14. a skončí 19. Listopadu. „Vchod z garáží na Emergency (hlavní přístup přes automatické posuvné dveře) již otevřeme. K ambulancím Emergency budou moci pacienti bez omezení. Přístup k RTG, SONO, a následným pracovištím zajistíme přes spojovací schody do „atria" v 1. n. p. nebo přes hlavní vstup do „atria" v 1. n. p.. Imobilní pacienti na vozících a lůžkách využijí „žlutou chodbu". Provoz registrace pacientů a pokladny regulačních poplatků na Emergency bude již bez omezení, obě dvě přepážky budou v provozu. Převoz pacientů Zdravotnickou záchrannou službou Ústeckého kraje (ZZSÚK) na expektační lůžka bude bez omezení. Součástí této etapy bude i instalace automatických dveří z prostor Emergency na chodbu k RTG, SONO a následná pracoviště. Samotná instalace dveří a jejich zprovoznění potrvá celý jeden den," dodal závěrem v tiskové zprávě Jiří Vondra.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru