OBRAZEM: Lagunu na Severní Terase ovládli pražští hudebníci a ústecké krásky
9. Den Severní Terasy
Ústí nad Labem

Severní Terasa – Program pro celou rodinu nabízel v sobotu 9. ročník akce Den Severní Terasy. Do centrálního parku městské části, tak zavítaly desítky rodin z celého Ústí.

Jednou z návštěvnic byla Eva Drobná ze Střekova. „Na akce do parku na Severní Terasu chodíme pravidelně. Oni prostě pořádat akce pro celou rodinu umí. Děti se vždy těší,“ uvedla Střekovanka.

Největším lákadlem byly hlavně pro starší návštěvníky pravidelné módní přehlídky. Letos na molu byly k vidění krásky z Ústí, mezi které z těch známějších patří Lenka Kocmanová Taussigová, Lada Císařová, Petra Neuvirthová.

Milovníci hudby si nenechali ujít vystoupení Báry Motlové nebo známé kapely YoYo Band. Děti se těšily hlavně ze sněhové hory, prolézaček v parku a kolotočů.

Fotogalerie

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru