Opilec ležel bezvládně na chodbě domu, po probuzení se choval agresivně a napadl strážníky
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pondělí krátce po jedenácté hodině v noci bylo přijato operačním střediskem městské policie telefonické oznámení o neznámém muži , který měl ležet na chodbě domu v ulici U Pivovarské Zahrady. Po příjezdu hlídky na místo se k strážníkům přihlásily dvě osoby, které je k muži dovedly.

Muž bezvládně ležel na zádech a na podněty strážníků nijak nereagoval. Hlídka u dotyčného zkontrolovala životní funkce, začala posléze s mužem manipulovat a ten začal reagovat. Hlídka se snažila s mužem komunikovat a ten strážníkům sdělil že ho bolí hlava, že špatně slyší a choval se velmi zmateně . Z důvodu podezření na zranění hlavy byla na místo přivolána zdravotní záchranná služba. Následně se muž začal prohledávat a vykřikovat, že mu chybí některé osobní věci. Vzhledem k tomu, že hlídka pojala podezření, že muž mohl být okraden, byla na místo přivolána hlídka Policie ČR.

2709mpul2

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

V průběhu komunikace začal být dotyčný agresivní a vůči strážníkům začal používal vulgární výrazy. Hlídka ho opakovaně vyzvala aby svého protiprávního jednání zanechal, ale ten se rozlítil a začal poškozovat majetek v domě. Netrvalo dlouho a dotyčný fyzicky napadl i strážníky. Z těchto důvodů strážníci muže zpacifikovali a dotyčný nakonec skončil na zemi v poutech. Šetřením bylo zjištěno, že se jedná o muže z Ústí nad Labem. Po příjezdu hlídky Policie ČR byl jmenovaný podroben dechové zkoušce na alkohol, kterou bylo u dotyčného naměřeno 2,39 promile alkoholu v dechu. Na místo se posléze dostavili i zdravotníci, kteří si muže za asistence strážníků převezli do Masarykovy nemocnice k vyšetření. Celý případ bude předán k dořešení příslušné přestupkové komisi.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru