Karambol tahače převážejícího bagr zaměstnal hasiče a policisty
Karambol ve Střelecké ulici. Foto: Tomáš Straka
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Zásah profesionálních hasičů a dopravních policistů si vyžádal karambol, který se odehrál na frekventované čtyřproudé silnici ve Střelecké ulici pod Větruší. Řidič tahače s největší pravděpodobností nerespektoval dopravní značení a pod železničním viaduktem se zasekl s bagrem, který převážel na návěsu.

Mluvčí krajské policie Daniel Vítek uvedl, že vyprošťovací práce si na několik hodin vyžádaly omezení dopravy. „Hasiči museli asanovat vozovku od provozních kapalin, které vytekly z převáženého stavebního stroje. Dopravní policisté během odklízení následků události usměrňovali silniční provoz. Železniční viadukt nebyl poškozen,“ doplnil policista.

0210 viadukt karambol2

0210 viadukt karambol3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru