Společenskou sezónu v Ústí odstartuje městský ples
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V prosinci letošního roku je plánovaná městská akce s názvem „Ples statutárního města Ústí nad Labem – 1. ročník“, která by se pro krajskou metropoli měla do budoucna stát i jeho tradicí. V tiskové zprávě z poslední rady města o tom informovala mluvčí ústeckého magistrátu Romana Macová.

„Ples se uskuteční 1. prosince 2017 v Domě kultury v Ústí nad Labem a zahájí nadcházející plesovou sezónu. Akci bude realizovat Kulturní středisko města Ústí nad Labem a zajistí tak veškeré programové, technické a další potřebné záležitosti k uskutečnění celé této akce. Na realizaci akce rada města převedla rozpočtovým opatření 900 000 korun,“ uvedla Romana Macová. 

Své plesy mají i okolní severočeská města, například Děčín, Teplice nebo Most.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru