Střekov – Otevřít slavnostně Labskou cyklostezku před letošní sezónou se rozhodla střekovská radnice. Na sváteční den, pátek 8. května, si od 13.00 hodin si pro všechny Ústečany připravila zábavní odpoledne.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Miroslav Štráchal (ANO 2011), starosta Střekova, uvedl, že akce se bude konat zhruba sto metrů před Labskou baštou. „Návštěvníci se mohou těšit na ukázky činnosti vodní záchranné služby, dobrovolných hasičů, městské policie a jejích služebních psů či připlutí výletního parníčku. Pro děti máme připraveny projížďky na koních a soutěž „Střekovský záchranář", v níž si budou moci vyzkoušet své znalosti a dovednosti. V průběhu zábavného odpoledne budeme moci také zhlédnout yoyo show," řekl Miroslav Štráchal. K poslechu bude hrát kapela, jejímž členem je i střekovský starosta.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru