Střekov, Zubrnice – Nechat se vyvézt o víkendu na Zubrnický jarmark historickým vlakem mohou návštěvníci akce. Na trať vyjede letos poprvé lokálka museální železnice.

Zubrnická lokálka vyjede poprvé letos na trať. Zdroj: www.zmz.cz
Vlaky budou vyrážet vždy ze střekovského vlakového nádraží v 9.50, 11.50, 13.50 a 15.50 hodin. Zpátky pojedou v 10.53, 12.53, 14.53 a 16.53 hodn.

Skanzen Zubrnice hostí v sobotu a neděli staročeský řemeslný jarmark. Své umění nejen v žonglování předvede kejklíř a žonlér Radim Lůžek a své návštěvníky si najde i divadlo Krabice Teplice a Panoptikum Maxe Fische. Dobrou náladu vytvoří i písničky Pouličníků z Tábora. Chybět nebudou ani kolotoče. Mezi řemeslníky se objeví kováři, hrnčíři i dráteníci.
Zubrnický jarmark začíná po oba dva dny v 9.00 hodin a končí v 17.00 hodin. Plné vstupné je 60 korun a snížené přijde na 40 korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru