Severní Terasa – Slovní rozepře mezi třicetiletým a šestatřicetiletým mužem, která vyvrcholila bodnutím, v uplynulých dnech zaměstnala ústecké policisty. Ke konfliktu došlo minulý týden v sobotu.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že mladšímu z útočníků policejní komisař sdělil obvinění z trestného činu Pokusu těžkého ublížení na zdraví. „Obviněný v dopoledních hodinách na křižovatce ulic Pod Parkem x Špálova po slovní rozepři s šestatřicetiletým mužem, tohoto muže fyzicky napadl s nožem v ruce. Poškozený utrpěl bodné zranění v oblasti břicha a musel být rychlou záchrannou službou převezen do nemocnice. Policisté útočníka zadrželi a převezli do policejní cely. Na obviněného byl podán podnět k návrhu na vzetí do vazby, který soudce akceptoval a obviněný  byl eskortován do vazební věznice. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 3 do 10 let,“ dodala policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru