Ústí nad Labem – Ve znamení pomoci druhým v nouzi se nesla poslední aukce velkoformátových fotografií výstavy 7+1 ústeckých fotografů. Celkem se v polyfunkčním domě vedle divadla na Lidickém náměstí dražilo čtyřicet snímků od osmi fotografů.

Nejdražší vydražený snímek od fotografa Milana Volka. Získal ho primátor města Josef Zikmund za pět tisíc korun.
Snímky se povedlo vydražit za neuvěřitelných padesát šest tisíc sto korun. Získané peníze tak pomohou ohroženým dětem v ústeckém Klokánku. Nejdražší vydraženou fotografií byl snímek přeletu nad hradem Střekov od Milana Volka, který vydražil za pět tisíc korun primátor města Josef Zikmund. Mezi významnými hosty aukce nechyběl ani ústecký poslanec Radim Holeček.

A jak už to u projektu 7+1 ústeckých fotografů bývá po skončení jedné výstavy, je připravená další. Dveře galerie polyfunkčního domu vedle divadla se návštěvníkům otevřou znovu 17. června, kde budou k vidění fotografie na téma Hory všude, kam se podíváš. Výstava nabídne čtyřicet velkoformátových fotografií z Českého středohoří, Krušných hor, Labských pískovců a Českosaského Švýcarska.

Aukce výstavy 7+1 ústeckých fotografů. Foto: Petr Sochůrek

Aukce výstavy 7+1 ústeckých fotografů. Foto: Petr Sochůrek

Aukce výstavy 7+1 ústeckých fotografů. Foto: Petr Sochůrek

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru