Trmice – S netradiční policejní hlídkou se setkali v pondělí řidiči u základní školy v Trmicích. Kromě strážců zákona dohlížely na chování na silnici děti.

Řidiči za dodržování předpisů dostali sluníčko. Zdroj: Policie ČR
Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že se jednalo o krajskou dopravně - preventivní akci Sluníčko nebo mráček. „Žáci školy řidičům rozdávali vlastnoručně vyrobené výtvory s vyobrazením sluníček a mráčků. V průběhu akce, která trvala 1,5 hodiny, děti rozdaly 21 sluníček a 3 mráčky. Dva řidiči, kteří od dětí dostali mráček, měli nevyhovující technický stav vozidla, v jednom případě řidič neměl u sebe doklady. Děti z trmické základní školy akci velice pozitivně vnímaly a byla to pro ně další zkušenost, že i ony se mohly podílet na dodržování bezpečnosti silničního provozu," řekla policistka.

Řidiči za dodržování předpisů dostali sluníčko. Zdroj: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru