Krásné Březno – Projít se po parném dni ústeckou zoo a podívat se, jak některá zvířata ožívají ve večerních hodinách, mohou návštěvníci zahrady. Jak vysvětlují ošetřovatelé zvířat, je to úplně jiný pohled než přes den.

Mládě muntžaka malého vyfotografovaného po dvacáté hodině. Foto: Věra Vrabcová
Jak uvedla mluvčí zahrady Věra Vrabcová, jde úplně o nový zážitek, který nabízí letos ústecká zoo. „Aktivita zvířat je jiná než přes den a mohou je tak návštěvníci lépe pozorovat. Pro příklad uvedu mládě muntžaka malého, které se v naší zoo narodilo letos 26. dubna," řekla Věra Vrabcová.

Ústecká zoo má každý den otevřeno od 9.00 do 21.00 hodin, kdy pokladny se uzavírají v 18.00 hodin a pavilony v 19.00 hodin. Teď přes léto mohou návštěvníci zahrady pozorovat až do jednadvacáté hodiny spousty zvířat ve venkovních výbězích.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru