Bukov - Návštěvníci a zaměstnanci ústecké nemocnice musí v následujících dnech počítat s částečným omezením v dopravě a parkování. V nemocničním areálu od pátku 3. listopadu probíhá kácení stromů. Důvodem je špatný zdravotního stavu dřevin. Odstraněné stromy náhradní nová výsadba.

Stromy se nacházejí převážně v lesíku okolo pavilonu „I“ a komunikace k budově „T“. Část stromů je v zahradě mateřské školy. Při kácení bude nutné použít i vysokozdvižnou plošinu. Vzhledem k tomu bude částečně omezen provoz na komunikaci k pavilonu „T“, a to v neděli 5. listopadu 2017. V souvislosti s kácením Krajská zdravotní, pod kterou spadá ústecká Masarykova nemocnice, učiní veškerá opatření, aby práce omezovaly provoz co nejméně. V dalších dnech dojde k omezení parkování před budovou „I“ a průjezdu od ní k budově „T“, zadní cestaou. 

Vedení společnosti žádá zaměstnance a návštěvníky, aby dbali zvýšené pozornosti v době dočasných omezení průjezdu a záborů ploch, na nichž budou práce probíhat. O případném omezení byla informovaná i dopravní služba Krajské zdravotní a Zdravotnická záchranná služba Ústeckého kraje.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru