Policisté a veřejnost pátrají po známém ústeckém moderátorovi a hasiči Jaroslavu Čermákovi
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Tisíce lidí prostřednictvím sociálních sítí pátrají po známém třiačtyřicetiletém ústeckém oblíbeném moderátorovi a hasiči Jaroslavu Čermákovi, kterého hledají jeho blízcí od nedělního rána. Do intenzivního pátrání se od nedělních ranních hodin zapojili rovněž ústečtí policisté.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že policisté hned na začátku prověřili všechna zdravotnická zařízení a místa, kam pohřešovaný rád chodil a kde by se případně mohl nacházet. „Na rozsáhlé pátrací akci se podílely čtyři desítky policistů z řad Speciální pořádkové jednotky, obvodních oddělení, policejních psovodů, poříčního oddělení a z Prahy vzlétl i policejní vrtulník. Propátrával se náročný terén za pomoci profesionálních hasičů z Lovosic a dobrovolných hasičů z Chotiměře. Bohužel do současné doby se pohřešovaného muže nepodařilo vypátrat. Podle posledních zjištěných informací by pohřešovaný muž měl být oblečen v šedých montérkách a sebou mít černý batoh,“ doplnila policistka.

ČERMÁK JAROSLAV

  • pohřešovaný muž
  • Datum narození 7/9/1974
  • Pátrání vyhlášeno 11/5/2017
  • Bydliště - okres ÚSTÍ NAD LABEM
  • Výška 175 až 180 cm
  • Zdánlivé stáří 35 až 40 let

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru