Policisté zadrželi zloděje přímo při činu: V nočních hodinách se vloupali do domu
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Policistům z obvodního oddělení Krásné Březno a oddělení hlídkové služby se podařilo zadržet pachatele přímo při činu. V sobotu kolem půl třetí ráno na základně telefonátu na linku 158 policisté vyjížděli ke vloupání do objektu v ulici U Pivovarské zahrady.

Ve chvíli, kdy policisté přijeli na místo, tak z 1. patra domu uslyšeli rány a všimli si přistaveného kovového rámu u garáže a otevřeného okna nad ní. Policisté vešli dovnitř a začali objekt prohlížet. Z jedné z místností uslyšeli hluk. Pod hrozbou střelné zbraně následně vyzvali osoby, aby vyšly s rukama nad hlavou. Ze stínu tmy vystoupili dva muži (30,36). Mladší z nich policistům uvedl, že si pouze přišel pro své věci. Před nějakou dobou zde údajně bydlel.

"V domě prý nic nerozebíral a rány, které z domu šly, tak byly od topení, které zrovna upadlo. Druhý z pachatelů uvedl, že do domu šel proto, protože by ho tam mohlo třeba něco zajímat a mohl by si to vzít. Oba muži byli zadrženi a převezeni do policejní cely. V současné době ve zkráceném přípravném řízení čelí podezření z trestného činu Krádeže. Staršímu z pachatelů hrozí 2 roky vězení a mladšímu, vzhledem k jeho trestní minulosti, 3 roky trestu odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru