Ústí nad Labem – V souvislosti s případem pokusu znásilnění hledají policisté svědka. K tomu došlo ze soboty 15. na neděli 16. srpna v Ústí nad Labem na Severní Terase v ulici Ladova. (psali jsme)

Ilustrační foto

Ústečtí kriminalisté na případu intenzivně pracují a pátrají po pachateli skutku. V průběhu vyšetřování získali informace o muži, jehož svědectví by mohlo při vyšetřování významně pomoci.

"Policisté žádají muže, který se v noci ze soboty 15. srpna na neděli 16. srpna v čase mezi 3:00 a 3:30 hodin pohyboval v ulici Ladova v „parčíku" mezi domy a poté odešel směrem k „hoteláku", aby se ozval na telefonní číslo 974426474, případně na linku 158," vyzvala mluvčí policistů Šárka Poláčková.

Popis muže - svědka:
• bílé pleti, vyšší postavy kolem 180 cm, štíhlý, tmavé krátké vlasy
• černé triko s krátkým rukávem, černé kraťasy nad kolena, botasky
• neměl brýle, neměl nic v rukou, nekouřil

Současně policisté žádají další případné svědky, aby jim poskytli informace, které by mohly přispět k objasnění případu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru