Ústečtí meteorologové vydali výstrahu před čerstvým nárazovým větrem, náledím a sněhovými přeháňkami
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Kočkov – Meteorologové z ústecké stanice na Kočkově vydali výstrahu před čerstvým nárazovým větrem. Výstraha platí pro celý Ústecký kraj.

Meteorolog Radek Tomšů uvedl, že očekávají z pondělí na úterý příliv čerstvého větru místy s nárazy kolem 70 km/h, na horách s nárazy kolem 90 km/h. „K večeru i v polohách nižších, se může ojediněle tvořit náledí,“ doplnil ve výstraze meteorolog.

V noci z pondělí na úterý podle předpovědi bude přes Ústecký kraj přecházet studená fronta s přílivem chladného vzduchu od západu. Nejnižší noční teploty vystoupají na 4 až 1 °C, na horách 3 až 0 °C.

V úterý bude převážně oblačno, ojediněle sněhové přeháňky. Nejvyšší denní teploty dosáhnou 4 až 7 °C, na horách 0 až 3 °C. Proudit bude čerstvý jihozápadní s nárazy kolem 72 km/h, na horách 90 km/h, který během odpoledne bude slábnout.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru