Policie pátrá po tomto muži: V herně měl ukrást více jak 200 tisíc, okradl i muže, který ho ubytoval
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 19. 10. bylo vyhlášeno celostátní pátrání po muži podezřelém z trestného činu krádeže, který měl jako zaměstnanec herny odcizit z trezoru finanční hotovost ve výši 230 500,- Kč. Následně odjel do Prahy, kde se v době od 29. 11. do 1. 12. ubytoval u muže, se kterým se seznámil přes inzerát na iBOYS.CZ a kterému z bytu odcizil finanční hotovost.

Představil se jako Patrik Koch nebo Kov. Odtud odjel do Brna. Je velmi pravděpodobné, že se bude i nadále snažit seznámit se s dalšími muži a páchat další trestnou činnost. Pohybovat se může zejména po větších městech, v hernách a ubytovnách. Lze předpokládat, že bude používat jiná jména.

"Více informací o hledaném muži naleznete v aplikaci pátrání po osobách. V případě, že je odkaz neaktivní, bylo pátrání odvoláno. Policisté žádají o pomoc při pátrání a zároveň vyzývají případné poškozené, aby se přihlásili. Poznatky můžete sdělit na linku 158," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru