OBRAZEM: Policejní Ježíšek naděloval dárky v azylovém domě pro opuštěné matky
Vánoční návštěva policistů v azylovém domě. 5x zdroj foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Severní Terasa – Je již tradicí mezi ústeckými policisty obdarovat na Vánoce, alespoň malým dárkem Ústečany, kteří to potřebují nejvíc. Vedoucí územního odboru Policie České republiky v Ústí Vladimír Danyluk a preventistka kriminality Daniela Vrůblová i letos zavítali do azylového domu pro opuštěné matky v Orlické ulici.

„Spolu s námi přišla i paní starostka Severní Terasy Zrníková. Dětem jsme rozdali dárky, které jsme pořídili ze sbírky, kterou jsme mezi sebou uspořádali. Do azylového domu pro matky s dětmi chodíme už několik let. Snažíme se aspoň trochu obdarovat malé Ústečany, kteří se ocitli spolu se svými maminkami v nouzi,“ uvedla policistka Daniela Vrůblová.

2212 pol jez2

2212 pol jez3

2212 pol jez4

2212 pol jez5

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru