Spoje ústecké MHD jezdí podle svátečního jízdního řádu
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Se změnou v jízdních řádech musí počítat o vánočních svátcích cestující ústeckou městskou hromadnou dopravou. Nejvíce výjimek přinese Štědrý den.

Linky 24. prosince pojedou podle nedělních jízdních řádů. K postupnému ukončení provozu na všech linkách dojde mezi 18 a 19 hodinou. Po sedmé hodině večerní zajistí spoje nočních linek číslo 41, 42, 43 a 46 podle zvláštních jízdních řádů. Linka číslo 10 pojede naposledy ze Zadní Telnice ve 14.45 hodin. Lanová dráha Větruše ukončí svůj provoz v 19 hodin.

Na Boží hod v pondělí 25. prosince se z nočních spojů rozjedou všechny spoje podle nedělního jízdního řádu v 8.00 hodin. V úterý 26. Prosince na Štěpána pojedou rovněž všechny linky podle nedělního jízdního řádu.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru