Teplé počasí zastavilo lyžařské vleky ve Ski areálu Telnice. V provozu zůstává pouze Meva
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústecko – Na Adama a Evu čekej oblevu. Tato známá pranostika se letos potvrdila na Štědrý den doslova a do písmene. Meteorologové v tento sváteční vánoční den podle webové stránky meteopress naměřili v Ústí nad Labem – Vaňově 10,2 stupňů Celsia.

Teplé počasí se podepsalo na kvalitě sněhu ve Ski areálu Telnice. „Ačkoliv jsme v sobotu 23. prosince spustili do provozu celý areál, kvůli odtávání sněhu zůstaly v provozu pouze dětské vleky na Mevě,“ řekl smutně Jindřich Holinger ze Ski areálu Telnice.

Podle webu Českého hydrometeorologického ústavu na Kočkově nejlepší sněhové podmínky v těchto dnech nabízí Klínovec, kde leží 50 až 100 centimetrů sněhu a sedm vleků je v provozu. Kompletní sněhové zpravodajství v severních Čechách najdete zde.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru