Nejvíce odpadků vyprodukují Ústečané o Vánocích
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Běžným pracovním dnem byly pro svozové čety odpadu v Ústí vánoční svátky. V tyto dny Ústečané každoročně jako obyvatelé v jiných městech vyprodukují odpadu.

„Jak Hod boží, tak Štěpán je pro nás každoročně normálním pracovním dnem. Jediným dnem, kdy popeláři nepracují je Štědrý den. Na své trasy po oba dva sváteční dny vyjelo zhruba deset aut na svoz odpadků. I letos jsme zaznamenali enormní nárůst obalového materiálu v kontejnerech,“ uvedl jednatel společnosti AVE v Ústí nad Labem Zbyněk Matys. 

Kolik odpadků letos Ústečané vyprodukovali, není prozatím zřejmé. „Ještě nemáme zvážený všech odpad,“ dodal Zbyněk Matys.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru