Ústí nad Labem - Obecně závazná vyhláška, kterou zastupitelé od roku 2018 zrušili poplatek za odpad ve výši 500 korun na občana a rok, je definitivně platná. Ústečané tak nesmí zapomenout ve svých bankách zrušit trvalé příkazy na platbu.

Mluvčí ústeckého magistrátu Romana Macová uvedla, že, je potřeba tyto příkazy zrušit, vyjma Ústečanů, kteří tak mají nastaveno z důvodu splácení nedoplatků vzniklých do 31. 12. 2017. „V roce 2018 již město nebude občanům zasílat složenky, kteří v minulosti o jejich zasílání požádali. Ústí nebude od roku 2018 zadávat České poště soubory SIPO. Tudíž občané, kteří v minulosti se rozhodli pro platby formou SIPO, nemusí nic řešit,“ doplnila Romana Macová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru