Ústí nad Labem – K uzavření restaurační provozovny TOP CLUB ve Šrámkově ulici museli přistoupit inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI). Důvodem byly myši exkrementy v zázemí provozovny. Jako první o uzavření podniku informoval zpravodajský server Aktuálně.cz.

Ilustrační foto.

Mluvčí SZPI Pavel Kopřiva v tiskové zprávě zveřejněné na stránkách úřadu uvedl, že v zázemí provozovny kde byly skladovány nápoje, byly na zemi přítomny myší exkrementy, což referovalo k nedostatečnému zabezpečení proti vnikání hlodavců. „Taktéž zde byly skladovány mnohé předměty nesouvisející s činností provozu a nebylo tak vyloučeno ovlivnění kvality nebo bezpečnosti potravin," dodal Pavel Kopřiva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru