V nákupním centru požádal muže, zda-li mu nepohlídá batoh. Přišel o něj
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Čtyřiačtyřicetiletý muž využil důvěry 58letého muže a okradl ho o batoh. V dopoledních hodinách v prostorách jídelny obchodního centra požádal , zda-li by mu na chvíli batoh nepohlídal. Bohužel v tu chvíli nevěděl s kým má tu čest a komu svůj batoh svěřuje.

"Než se vrátil, tak přišel o svou peněženku s finanční hotovostí a doklady. Batoh tam zloděj nechal. V současné době čtyřiačtyřicetiletému muži bylo ve zkráceném přípravném řízení sděleno podezření z trestného činu Krádeže, za což mu vzhledem k jeho trestní minulosti hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru