Strážníci v uplynulých dnech řešili nepořádek u popelnic, často ho tam nechávají bezdomovci
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Od soboty do středy proběhla v obvodu Střekova kontrolní a bezpečnostní akce se zaměřením na osoby, které při prohrabování popelnic a sběrných kontejnerů na domovní odpad po sobě zanechávají značný nepořádek.

Strážníci v průběhu akce zkontrolovali čtrnáct osob, které se přehrabovaly v kontejnerech, a některé věci, které se jim nehodily, zanechaly na zemi. Ve všech případech byly osoby donuceny veškerý nepořádek v okolí kontejnerů uklidit a poté byly z místa strážníky vykázány.

0102mp2

Foto: Městská policie Ústí nad Labem

Ve dvou případech byl zjištěn u kontejnerů odhozený domovní odpad (skříně, židle). Tyto poznatky byly po zadokumentování předány Úřadu městského odvodu Střekov k odstranění.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru