Sklápěcí postel ženě přivřela ruku. Sama ji nedokázala vyprostit
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Na žádost operačního střediska ústecké městské policie byl včera dopoledne proveden výjezd strážníků do ulice Jizerská, odkud na tísňovou linku městské policie telefonoval oznamovatel, který operátorovi sdělil, že z jednoho z domů slyší volání o pomoc.

Na místě se k hlídce přihlásil oznamovatel, který strážníkům ukázal místo, odkud se ozýval ženský hlas volající o pomoc. Jelikož se jednalo o přízemní byt, začal jeden ze strážníků s ženou přes pootevřené okno komunikovat. "Ta mu sdělila, že má přivřenou ruku v oblasti bicepsu do sklápěcí postele a nemůže ji bez cizí pomoci vyndat. Z tohoto důvodu strážník vlezl oknem do bytu postižené a ruku jí z přivřené postele vyprostil," uvedl Jan Novotný z ústecké městské policie.

Vzhledem k tomu, že žena vyššího věku měla v oblasti horní části ruky zarudlý otok, nabídli strážníci ženě přivolání zdravotní záchranné služby, což dotyčná odmítla s tím, že pokud by u ní následovaly nějaké zdravotní potíže, přivolá si zdravotníky sama.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru