Sedmačtyřicetiletého Ústečana Josefa Greinera pohřešuje rodina. Kromě policie se dopátrání zapojily stovky uživatelů sociálních sítí
Pohřešovaný Josef Greiner. Zdroj foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Po sedmačtyřicetiletém Ústečanovi Josefu Greinerovi pátrají v současné době ústečtí policisté. Zmizení muže nahlásila jeho rodina. Do pátrací akce se prostřednictvím sociálních sítí zapojily stovky lidí.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že policejní pátrači do současné doby prověřili všechna zdravotnická zařízení, blízké osoby pohřešovaného a místa, kde by se mohl nacházet. „Do této chvíle je pátrání bezvýsledné,“ řekla ve středu 28. února odpoledne mluvčí krajské policie.

Pohřešovaný Josef Greiner je zhruba 165 centimetrů vysoký, má hnědé vlasy a modré oči. Je mírně zarostlý, tvar vousů blízcí označili za kartáčovitý. V případě jakéhokoliv svědectví, které povede k nalezení pohřešovaného, se mohou svědci obrátit na nejbližší policejní služebnu nebo na tísňovou linku Policie České republiky 158 nebo Městské policie města Ústí nad Labem 156.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru