Muž zaútočil na svou příbuznou, je obviněn z pokusu vraždy
Ilustrační foto.
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Ze zvlášť závažného trestného činu, pokusu vraždy, obvinili krajští policisté v Ústí nad Labem muže ve věku 59 let. Ten na začátku března zaútočil na ženu – seniorku ve věku 81 let.

Smutný příběh se odehrál v Jirkově u Chomutova v jednom z bytů. „Muž a žena byli v příbuzenském stavu. Poškozená žena při útoku utrpěla velmi vážná zranění,“ uvedla krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

Velkou roli v tragickém případu sehrál i alkohol. Dechová zkouška ukázala tři promile alkoholu v těle útočícího muže. Policisté ho zadrželi a po rozhoudnutí soudu putoval do vazby. Teď mu hrozí odnětí svobody v rozmezí 10-18 let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru